Adria Airways ukida gubitaške linije

Bez autora
Jul 04 2011

Slovenski avioprijevoznik Adria Airways, koji čeka državnu financijsku injekciju od 49,5 milijuna eura, pripremio je konačnu inačicu programa prestrukturiranja. Prva je faza sanacija, koja predviđa prodaju zrakoplova i ukidanje određenih linija, a slijede stabilizacija i rast. Utvrđeno je koje linije donose najveće gubitke te će ih ukinuti ili smanjiti broj letova. Najkritičnije linije su s Londonom, Parizom i Istanbulom. Adria će pokušati prodati ili, što je vjerojatnije, iznajmiti zrakoplove zajedno s posadom, vjerojatno nekoj od aviokompanija izvan Europe. Iznajmljivat će se uglavnom veći zrakoplovi.

Adria Airways ukida gubitaške linijeSlovenski avioprijevoznik Adria Airways, koji čeka državnu financijsku injekciju od 49,5 milijuna eura, pripremio je konačnu inačicu programa prestrukturiranja.

Prva je faza sanacija, koja predviđa prodaju zrakoplova i ukidanje određenih linija, a slijede stabilizacija i rast.

Utvrđeno je koje linije donose najveće gubitke te će ih ukinuti ili smanjiti broj letova. Neslužbeno se doznaje da su najkritičnije linije s Londonom, Parizom i Istanbulom. Adria će pokušati prodati ili, što je vjerojatnije, iznajmiti zrakoplove zajedno s posadom, vjerojatno nekoj od aviokompanija izvan Europe. Iznajmljivat će se uglavnom veći zrakoplovi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik